2024. május 23-án 18 órai kezdettel kerül sor a Szentpéteri Csilla & Band koncertjére a Szekeres László Alapítvány szervezésében, a szabadkai zsinagóga épületében.

Szentpéteri Csilla Príma- és Artisjus-díjas zongoraművész-zeneszerző és a magyar könnyűzenei élet elismert zenészeiből álló zenekara dinamikus, vérpezsdítő, szenvedéllyel teli koncerttel várja a különleges zenei élményre, páratlan kikapcsolódásra vágyókat.

Szentpéteri Csilla izgalmas, formabontó átirataiban örökérvényű klasszikusok eleganciája találkozik a latin zenék életörömével, a jazz játékosságával, a blues nosztalgiájával, a film-zenék patetikusságával, a magyar népdalok ritmusvilágával. Saját, nagyívű szerzeményei a legszebb emberi érzéseket, vágyakat illusztrálják. Bravúros hangszerpárbajok, a zongorán túl ízes gitár-szaxofon-szájharmonika szólók váltják egymást a fergeteges ritmusokkal.

A koncert vendége Gájer Bálint énekes lesz, akit a The Voice műsorából ismerhet a közönség. Csillával közös blokkjukban Frank Sinatra, Michael Bublé híres dalai, valamint népszerű swing számok hangoznak el.

Egy koncert, mely minden korosztály számára élvezetes, tökéletes élményt nyújt!

Közreműködnek:
Szentpéteri Csilla – zongora
Gájer Bálint – ének
Derzsi Zsolt – gitár
Kuzbelt Péter – szaxofon
Szabó Tamás – szájharmonika
Hárs Viktor – nagybőgő, bass
Kovács Norbert – dob
Kaboldi András – gitár, bass

Helyjegyeket a 024/672-110-es telefonszámon foglalhatnak hétköznaponként 9-17h között, továbbá a szla.pr@szla.org.rs e-mail címen és a Szekeres László Alapítvány Facebook-oldalán üzenetben.
Előzőleg lefoglalt jegyeiket 2024. május 13-tól 22-ig, hétköznapokon 9-17h között vehetik át a Szekeres László Alapítvány épületében.