Rejtély, izgalom, meglepő fordulatok. Ha Ön is szívesen olvas krimiket és érdeklik a nyomozás szálai, akkor a Szekeres László Alapítványban helye!

Családias hangulatú könyvklubba invitáljuk a bűnügyi regények rajongóit új időpontban, kéthetente szerdánként 18.00 és 19.30 között. A Krimi Klub foglalkozásain az angol krimik és detektívtörténetek szereplőinek, Sherlock Holmes, Hercule Poirot, Miss Marple, Philip Marlowe és Cormoran Strike nyomozók világába kalandozunk el. A történetek közös elemzése mellett egyaránt beszélgetünk majd a manapság is nagy népszerűségnek örvendő irodalmi műfaj kezdeteiről, kortárs művelőiről, valamint a krimiolvasás pszichológiájáról.

A foglalkozásokon minden alkalommal új lebilincselő regény kerül terítékre. Április 24-én Hász Róbert ‘Fábián Marcell pandúrdetektív 13 napja’ című történelmi krimije lesz a téma.

Nyomozzunk együtt!

Foglalkozásvezető: Baranyi Dolores, okleveles anglisztika szakos bölcsész, a SZLA munkatársa.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet: +381 (0)24-672-110, a szla.pr@szla.org.rs címen, vagy a Szekeres László Alapítvány Facebook-oldalán üzenetben.