Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Várady Tibor: Házasság utáni házaságy – könyvbemutató

június 11 @ 18:00 - 19:30

Június 11-én, kedden 18,00 órai kezdettel kerül sor prof. dr. Várady Tibor Házasság utáni házaságy című könyvének szabadkai bemutatójára. A szerzővel Virág Gábor beszélget. A könyvbemutatónak a Szekeres László Alapítvány pincehelyisége ad otthont.
Várady Tibor Házasság utáni házaságy című kötete hatodik része annak a sorozatnak, amely a családi irattárból építkezve olyan jogi ügyeket dolgoz fel, amelyek nemcsak jogi, hanem kultúrtörténeti szempontból is tanulságosak a vajdasági magyar közösség múltjának megismerése szempontjából.
„Annyira dús, annyira gazdag ez a csodák csodájára épen megmaradt családi levéltár, annyira célratörő és pedáns a mindezt életre keltő képzelet, hogy készséggel elfogadjuk, amivel az író a dokumentálható múltat kiegészíti. Ily módon a szemünk előtt születik a történet, és a szemünk előtt születik újjá a múlt. Élvezzük a történetet, és legalább ennyire élvezzük, hogy beavat minket a szerző a teremtés folyamatába. Olvassuk a könyvet, és közben olvassuk a könyv megírásának történetét is.”

Részletek

Dátum:
június 11
Időpont:
18:00 - 19:30
Esemény kategória:

Helyszín

Szekeres László Alapítvány
Makszim Gorkij u. 6/A
Szabadka, 24000 Szerbia
Scroll to Top