Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kamaszlélek a sportpályán – nyári kamasztábor

július 15 @ 08:00 - július 19 @ 21:00

„KAMASZLÉLEK A SPORTPÁLYÁN – sporttábor az SZLA szervezésében 13-16 év közötti fiatalok számára”
Szeretsz sportolni? Érdekel az élsportolók világa? Izgalmasnak tartod a csapatjátékokat? Esetleg nyitott lennél egy pörgős, élményekkel teli nyári táborban részt venni, mindezt Szabadkán, az idei európai sportvárosban? Akkor nálunk a helyed!
A Szekeres László Alapítvány (SZLA) 2024. július 15-19. között sporttábort szervez 13-16 év közötti fiatalok részére. A sport tematikájú tábor célkitűzései, hogy a fiatalok minél szélesebb körben megismerkedjenek a különböző sportágakkal és azok képviselőivel, legyen lehetőségük saját élményt is szerezni, mindezek mellett barátkozzanak, ismerkedjenek és megtapasztalják a testmozgás jótékony hatását, személyiségfejlesztő erejét.
Szeretettel várjuk minden olyan 13-16 év közötti fiatal jelentkezését, aki szeret mozogni, érdekli a sportvilág, a kihívások, aki szeret társaságban lenni, új embereket megismerni és új dolgokat tanulni!
Táborunk hétköznap hétfőtől-péntekig délelőtt egészen késő délutánig fog tartani. A tábor résztvevőinek lehetőségük lesz pszichológiai csapatépítő foglalkozáson részt venni, betekinthetnek a küzdősportok, az atlétika, az erőművészet, falmászás, vívás, gyeplabda (gyephockey), versenyjátékok, számháború, vicces akadálypályás versenyek, homokstrandos röplabda, íjászat, paintball, sőt a pool-billiárd és az e-sportok világába is! Izgalmas és hasznos interaktív előadáson vehetnek részt, amelyek keretein belül betekinthetnek az olimpiák világába, valamint hasznos információkat hallhatnak az egészséges életmód, sporttáplálkozás és testmozgás életminőséget javító hatásairól. Mindezek mellett kirándulásban is részt vehetnek, amelynek keretein belül meglátogatjuk a Törökfalun található Tücsök Szállót egy adai csónakázással egybekötve.
A részvétel ingyenes, de korlátozott és regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni munkanapokon 8:00 és 15:00 óra között a 024/672-110-es telefonszámon, az
szla.pr@szla.org.rs e-mail címen és az SZLA Facebook-oldalán üzenetben lehetséges!

Részletek

Kezdés:
július 15 @ 08:00
Vége:
július 19 @ 21:00

Helyszín

Szekeres László Alapítvány
Makszim Gorkij u. 6/A
Szabadka, 24000 Szerbia
+ Google Térkép
Scroll to Top